AFSPRAAK MAKEN

Voor patienten van tandartsenpraktijk Eekelaar is het mogelijk om via deze link rechtstreeks afspraken in te plannen. U kunt afspraken maken voor de pedodieke controle. Als U klachten en of pijn heeft Of indien u een behandelafspraak wilt maken, Kunt U het beste met de praktijk bellen voor het maken van een afspraak. Dan kunnen we een goede inschatting maken van de benodigde tijd. (0411602797)

Heeft u voor de afspraak geen herrineringsmail gehad? In dit geval kunt u bij de praktijk of door in te loggen uw gegevens aanpassen. De Oproep voor de pedodieke controle wordt ook naar dit mail adres gestuurd.

Ook is het mogelijk om direct afspraken te plannen bij de preventieassistentes voor het tussentijds reinigen en polijsten van het gebit. Het verwijderen van tandsteen koffie-, thee-, en rookaanslag. (let op dit vervangt niet de 4 maandelijkse nazorg voor patienten met parodontale problemen)

Het is ook mogelijk om Uw gegevens te wijzigen en verhuizingen door te geven

Vergeet U niet de nieuwe gegevens ook bij Uw zorgverzekering door geven

Nieuwe patienten kunnen zich aanmelden door telefonisch contact op te nemen met de praktijk. Denkt u er aan om bij uw eerste bezoek uw paspoort of indentiteitskaart mee te nemen?